«εις μνήμη Καθηγητού Στέφανου Γαρδίκη»

Μήνυμα Προέδρου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Οργανωτική Επιτροπή της «1ης Παιδοχειρουργικής Ημερίδας, με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στην Ημερίδα που θα διεξαχθεί στις 20 Οκτωβρίου 2018, στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Η Ημερίδα αυτή οργανώνεται για να τιμήσουμε τη μνήμη του ιδρυτή της Πανεπιστημιακής Παιδοχειρουργικής στη Θράκη, Καθηγητή Στέφανου Γαρδίκη, που χάθηκε πρόωρα. Το ήθος και η επιστημονική του κατάρτιση λάμπρυνε την ειδικότητα, ενώ πρόσφερε σημαντικά τόσο στην πανεπιστημιακή κοινότητα, όσο και στην εξέλιξη της Παιδοχειρουργικής στη Θράκη.

Εμείς οι νεότεροι, φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε και να εξελίξουμε το έργο που μας άφησε και με αυτή την Ημερίδα σκοπεύουμε να συζητήσουμε επιστημονικά θέματα που ο ίδιος ειδικευόταν, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών για την εξέλιξή μας, αλλά και για τη βοήθεια των μικρών ασθενών μας.

Παράλληλα, σε συνεννόηση με τη διοίκηση του Νοσοκομείου μας την ίδια ημέρα θα διενεργηθεί η ονοματοδοσία της πτέρυγας όπου στεγάζεται η Πανεπιστημιακή Παιδοχειρουργική Κλινική σε Πτέρυγα Καθηγητού Στέφανου Γαρδίκη.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Για την οργανωτική επιτροπή,

Κατερίνα Καμπούρη
Επίκουρη Καθηγήτρια Παιδοχειρουργικής